Til virksomheder2020-01-07T08:11:23+00:00

e-inkasso er til
virksomheder, der
selv vil styre processen

DET ER GRATIS AT OPRETTE SIG

e-inkasso er til
virksomheder, der
selv vil styre processen

DET ER GRATIS AT OPRETTE SIG

Til dig som virksomhed

Nu kan du nemt og sikkert selv stå for udsendelse af både rykker- og inkassoprocessen. Vi mener nemlig at den del af virksomhederne opgaver ligger meget mere naturligt sammen med dine øvrige services end hos både advokater og inkassoselskaber.

Hvad er e-inkasso?2019-01-16T08:19:04+00:00

e-inkasso er et online-værkstøj, som støtter, guider og hjælper dig som virksomhed med at lave egen-inkasso frem for at overdrage de forfaldne fordringer til inkassoselskaber. I e-inkasso foregår det med fuldstændig de samme processer og procedurer, som du ellers ville skulle betale et inkassoselskab for at gøre for dig og som du i hovedreglen også skal afstå de indbetalte renter og gebyrer til.

Hvor meget kræver det at jeg sætter mig ind i?2019-01-05T15:24:03+00:00

Meget lidt, da du i udgangspunktet bliver guidet og styret igennem alle handlinger og processer i systemet, og e-inkasso er meget intuitivt, enkelt og brugervenligt. Det tager få minutter at oprette sager, og kun få sekunder at foretage den næste handling på sagerne efter udløb af de betalingsfrister m.v., som du selv har sat op i systemet.

Er e-inkasso et seriøst værktøj?2019-01-05T15:23:26+00:00

Ja, i allerhøjeste grad.
e-inkasso online-værktøj er lavet på en helt igennem professionel platform, hvor der er taget højde for gældende lovgivning og de udfordringer og de handlinger, der kan være nødvendige ved inddrivelse. Vi har tilmed etableret samarbejde med en af Danmarks bedste inkassoadvokater, som løbende holder e-inkasso ajour med ændringer i lovgivning og præcedens.

Hvad er målet med e-inkasso?2019-04-04T13:22:37+00:00

Målet med e-inkasso er at få spredt budskabet til virksomheder i Danmark om, at det muligt og lovligt at lave sin inkasso selv og dermed ændre det traditionelle billede af inkasso hos erhvervslivet.

Vores anbefaling er klart at selv små tilgodehavende skal og bør forfølges i en seriøs, konsekvent og professionel proces, så kreditor bevarer sin troværdighed og autoritet. Småskyldnere er vant til at virksomhederne ofte afstår fra at forfølge deres tilgodehavender, fordi det ofte er forbundet med store omkostninger og en langsommelig proces at få pengene hjem.

Vænner du dine kunder til, at du forfølger selv små tilgodehavender, vil det med sikkerhed betyde bedre likviditet for i din virksomhed og en holdningsændring blandt de småskyldnere, som pludseligt oplever at de ikke kan “smutte” fra regningen, som de er vant til, uden at det har konsekvenser.

Program til egen-inkasso

e-inkasso er den komplette inkasso-pakke. Private og virksomheder kan nu med e-inkasso, lave deres egen inkasso og få de fordele som hidtil har været forbeholdt advokaterne og inkassovirksomhederne. Ingen installation er nødvendig, da alt foregår online.

En sikker platform

e-inkasso servicerer i dag en lang række virksomheder, revisorer og bogholdere med stor succes. Med os har du en sikker inkasso platform i ryggen, der sikrer dig en bedre indtjening og et mere effektivt tidsforbrug.

Brugere af systemet:

2000+

Succesfulde inkassosager:

100.000+

Registrerede skyldnere:

74.000+

Inddrevet gæld (kr)

38+ mio.

Renter og gebyrer (kr)

7+ mio.

 Bedre overblik

RYKKERE

Du kan hurtigt oprette rykkere, tilskrive rykkergebyrer og udsende dine rykkerskrivelser til dine skyldnere i e-inkasso…

Læs mere

E-MAIL

Spar portoen og send dokumenterne til skyldner på mail. Via loggen kan du følge med i om og hvornår de vedhæftede dokumenter åbnes…

Læs mere

SMS

Kommunikér direkte og effektivt. Send dokumenter direkte til skyldners telefon via SMS. Via loggen kan du følge med i om og hvornår de vedhæftede dokumenter åbnes…

Læs mere

BETALINGSAFTALER

Du kan tilbyde din skyldner en betalingsaftale. Vælg blot enten antal rater eller det månedlige beløb, som du vil acceptere og resten regner e-inkasso ud for dig…

Læs mere

INKASSO

Inkasso-påkravsskrivelse med frivilligt forlig og skyldnererklæing, er det første skridt i den udenretslige inkassosag. læs mere

Læs mere

FOGEDRETSSAGER

Når du ikke længere ønsker at vente på, at skyldner skal betale, så er det tid til at sende sagen til behandling til Fogedretten…

Læs mere

 Sundere økonomi

Med e-inkasso står du selv for hele processen, og dermed beholder du også de renter og gebyrer, der ved tradionel inkasso går til inkassopartneren.

e-inkasso sammenlignet med traditionel inkasso - Hvad du beholder

 Kom i gang gratis

Gør som 1275 andre virksomheder og skriv dig op til gratis versionen allerede i dag. Det tager 5 minutter at oprette dig i vores system, og du kan oprette din første sag lige med det samme.