Til bogholder/revisor2020-01-07T08:11:15+00:00

e-inkasso er også
til revisorer og freelance bogholdere,
der selv vil styre processen.

DET ER GRATIS AT OPRETTE EN KONTO

e-inkasso er også
til revisorer og freelance bogholdere,
der selv vil styre processen.

DET ER GRATIS AT OPRETTE EN KONTO

Er du revisor eller freelance bogholder?

Så giver vi dig muligheden for at udvide dine services til også at omfatte hjælp til inddrivelse af forfaldne fordringer. Vi mener nemlig at den del af virksomhederne opgaver ligger meget mere naturligt sammen med dine øvrige services end hos både advokater og inkassoselskaber.

Hvad er e-inkasso?2019-01-16T08:28:26+00:00

e-inkasso er et online-værkstøj, som støtter, guider og hjælper virksomhederne med at lave deres egen-inkasso frem for at overdrage deres forfaldne fordringer til inkassoselskaber. I e-inkasso foregår det med fuldstændig de samme processer og procedurer, som du ellers ville skulle betale et inkassoselskab for at gøre for dig og som du i hovedreglen også skal afstå de indbetalte renter og gebyrer til.

Du må godt forestå og administrere inddrivelse af forfaldne fordringer på andres vegne på samme måde som du varetager andre bogholderi- og regnskabsmæssige opgaver, så længe det tydeligt fremgår at det er egen-inkasso – Altså at det er virksomheden der inddriver egne forfaldne fordringer og alle betalinger skal ske direkte til kreditor (virksomheden).

Hvad betyder det for mig som revisor eller freelance bogholderi?2019-01-05T15:29:12+00:00

Det betyder, at du kan tilbyde dine kunder at hjælpe dem med komplet debitorstyring – Hele vejen fra rykkere, over inkasso til fogedretten med tilskrivning af gebyrer og renter.

I e-inkasso har du mulighed for at få oprettet en Revisor/Bogholder-bruger. En Revisor/Bogholder-bruger giver dig mulighed for at oprette kunde profiler, få adgang til dine kunders profiler og administrere og styre sager for dem. Hvis det har interesse, så tilmeld dig via menuen øverst til venstre for denne tekst eller ring til os for en uforpligtende snak om mulighederne for dig og dine kunder.

Må jeg bruge e-inkasso til at inddrive gæld for mine kunder?2019-01-05T15:27:45+00:00

Ja, det må du. I e-inkasso tilknytter du din kundes profil (virksomhed) til din bruger, og så kan du styre deres inddrivelse i deres navn – Det er fuldt lovligt. Alle penge inddrives og betales direkte til virksomhedens konto.

Hvor meget kræver det at jeg sætter mig ind i?2019-01-05T15:27:11+00:00

Meget lidt, da du i udgangspunktet bliver guidet og styret igennem alle handlinger og processer i systemet, og e-inkasso er meget intuitivt, enkelt og brugervenligt. Det tager få minutter at oprette sager, og kun få sekunder at foretage den næste handling på sagerne efter udløb af de betalingsfrister m.v., som du selv har sat op i systemet på hver enkelt af dine kunder.

Som tilmeldt revisor eller bogholder, har du, ud over de instruktionsvideoer, som er tilknyttet hvert eneste handling i e-inkasso, også udvidet adgang til telefonsupport, ligesom vi sørger for at hjælpe dig godt i gang.

Må jeg reklamere med at jeg kan bruge e-inkasso for mine kunder?2019-01-05T15:26:43+00:00

Ja, det må du meget gerne, og vi kan tilmed forsyne dig med markedsføring materiale som logo, pressemeddelelser m.m., du kan benytte til formålet.

Får jeg penge for at bruge jer?2019-01-05T15:25:21+00:00

Nej, e-inkasso betaler ikke for at du benytter vores system – Du skal enten betale en pris for at bruge systemet eller tilmelde dine kunder enkeltvis og få tildelt en administratorrettighed på deres sager.

Men som revisor eller bogholder, har du mulighed for at lave en attraktiv aftale, afhængig af hvor mange kunder du skal bruge e-inkasso på vegne af og som er tilmeldt direkte under din aftale med e-inkasso.

Du har mulighed for at sælge en ydelse omkring, at du forestår dine kunders inddrivelse med e-inkasso, som ellers normalt bliver overdraget til inkassoselskaber eller advokater og derved øge og styrke dit samarbejde med kunderne. Du kan vælge at tage en timepris, som du gør for bogføring etc., eller du kan f.eks. tage et fast beløb for håndtering pr. sag – Det er helt op til dig.

Er e-inkasso et seriøst værktøj?2019-01-05T15:25:06+00:00

Ja, i allerhøjeste grad.
e-inkasso online-værktøj er lavet på en helt igennem professionel platform, hvor der er taget højde for gældende lovgivning og de udfordringer og de handlinger, der kan være nødvendige ved inddrivelse. Vi har tilmed etableret samarbejde med en af Danmarks bedste inkassoadvokater, som løbende holder e-inkasso ajour med ændringer i lovgivning og præcedens.

Hvad er målet med e-inkasso?2019-01-05T15:24:51+00:00

Målet med e-inkasso er at få spredt budskabet til virksomheder i Danmark om, at det muligt og lovligt at lave sin inkasso selv og dermed ændre det traditionelle billede af inkasso hos erhvervslivet.

Vores anbefaling er klart at selv små tilgodehavende skal og bør forfølges i en seriøs, konsekvent og professionel proces, så kreditor bevarer sin troværdighed og autoritet. Småskyldnere er vant til at virksomhederne ofte afstår fra at forfølge deres tilgodehavender, fordi det ofte er forbundet med store omkostninger og en langsommelig proces at få pengene hjem.

Vænner du dine kunder til, at du forfølger selv små tilgodehavender, vil det med sikkerhed betyde bedre likviditet for i din virksomhed og en holdningsændring blandt de småskyldnere, som pludseligt oplever at de ikke kan “smutte” fra regningen, som de er vant til, uden at det har konsekvenser.

Kan I henvise kunder til mig?2019-01-05T15:24:34+00:00

Det vil sagtens kunne ske, for som tilmeldt revisor eller bogholder, vil du fremgå på listen over de firmaer, som har valgt at etablere et samarbejde med os eller som er blevet bedt om at bruge e-inkasso af deres kunder. På den liste kan vores brugere se, hvem der allerede har etableret samarbejdet med e-inkasso og kontakte dig.

Program til egen-inkasso

e-inkasso er den komplette inkasso-pakke. Private og virksomheder kan nu med e-inkasso, lave deres egen inkasso og få de fordele som hidtil har været forbeholdt advokaterne og inkassovirksomhederne. Ingen installation er nødvendig, da alt foregår online.

En sikker platform

e-inkasso servicerer i dag en lang række virksomheder, revisorer og bogholdere med stor succes. Med os har du en sikker inkasso platform i ryggen, der sikrer dig en bedre indtjening og et mere effektivt tidsforbrug.

Ganske enkelt genialt!
Med e-inkasso kan man som bogholder hjælpe virksomheder med at inddrive udeståender, hvilket for mig er meget værdifuldt fremfor at outsource opgaven. Det er super nemt at oprette sagerne online.
Kun roser herfra! Tak for et godt produkt og super kundeservice.

Hanne, bogholder

Brugere af systemet:

2000+

Succesfulde inkassosager:

100.000+

Registrerede skyldnere:

74.000+

Inddrevet gæld (kr)

38+ mio.

Renter og gebyrer (kr)

7+ mio.

 Inviter andre til at prøve det

Invitér din revisor eller bogholder til at bruge e-inkasso

 Tilmeld dig som revisor/bogholder

Er du revisor eller bogholder, med en eller flere kunder, som enten selv bruger e-inkasso, eller som du gerne vil oprette e-inkasso til, kan du få en revisor/bogholder-bruger, hvor du kan blive tilknyttet dine kunders virksomhedsprofiler, så du kan bruge systemet på deres vegne.

NB: For at få en revisor/bogholder-bruger, skal du først oprette en almindelig bruger i e-inkasso, og derefter sende en besked via Support-modulet (findes i menuen når du er logget ind) hvor du beder om at blive revisor/bogholder. Du vil herefter blive kontaktet af os