Samarbejdspartnere2019-04-02T18:58:28+00:00

Samarbejdspartnere

SE ET UDVALG AF VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Samarbejdspartnere

SE ET UDVALG AF VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Et lille udvalg af vores samarbejdspartnere

Billy økonomisystem

Hvis du bruger økonomisystemet Billy, så kan du integrere din bruger hos Billy med din e-inkassoprofil. Med integrationen får du mulighed for at overføre sager (ubetalte fakturaer) fra Billy, direkte til e-inkasso. På den måde slipper du for processen med at skulle oprette først skyldner, og dernæst selve sagen. Man kan også sætte e-inkasso til selv at oprette sagerne, når en betalingsfrist f.eks. er overskredet med x antal dage. Integrationen sikrer dig en let og smidig inddrivelsesprocess, samt en fornuftig debitorstyring.

Læs mere om integrationen her >

Dinero regnskabsprogram

Du kan integrere e-inkasso med Dineros regnskabprogram. Så er det muligt at overføre informationer derfra til e-inkasso.

Læs mere om det her >

Visma e-conomic regnskabsprogram

Du kan integrere e-inkasso med e-conomic regnskabprogram. Integrationen til e-inkasso giver dig mulighed for at overføre dine forfaldne fakturaer fra e-conomic til din profil hos e-inkasso.dk, hvorefter du kan starte inkassoprocessen selv.

Læs mere om det her >

FSR – danske revisorer

Der er indgået et samarbejde med gratis moduler og gode rabatter til deres FSRs medlemmer. FSR har, som en ny strategi overfor medlemmerne et ønske om at støtte op om de medlemmer, som har fokus på SMV-segmentet (små og mellemstore virksomheder med mindre end 250 fuldtidsansatte) med et medlemstilbud hos e-inkasso.

Læs mere her >

Cereda brancheorganisation

Cereda (tidligere FFB) er en brancheorganisation indenfor regnskab og økonomi med over 450 medlemmer og flere kommer til hver dag. Cereda har lavet en samarbejdsaftale med e-inkasso, så du som medlem kan få fordele her hos os.

Se medlemsfordelene her > (du skal være medlem for at kunne se aftalen).

 Kom i gang gratis

Gør som 1275 andre virksomheder og skriv dig op til gratis versionen allerede i dag. Det tager 5 minutter at oprette dig i vores system, og du kan oprette din første sag lige med det samme.