Om os2020-01-07T08:09:22+00:00

Om e-inkasso

LÆS MERE OM OS HER

Om e-inkasso

LÆS MERE OM OS HER 

Virksomheder bag e-inkasso

Det online inkasso-værktøj – nu kendt som e-inkasso – er lavet af en gruppe virksomheder som efter flere års gode resultater med egen-inkasso erfarede, at der i Danmark er rigtigt mange virksomheder, som har problemer med dårlige betalere, og at de i alt for høj grad opgiver sagerne over for de mange, specielt mindre, tilgodehavender. Alternativt overlader de deres sager til advokater eller inkassofirmaer uden at vide, at de egentligt kunne have gjort det selv på både kortere tid, med mindre indsats og, økonomisk set, langt bedre resultater.

Virksomhederne bag e-inkasso driver forskellige forretningstyper, med bl.a. opkrævning af kontingenter og engangsbetalinger. Flere års erfaring med dårlige betalere, gjorde at de i samarbejde med advokater og revisorer udviklede online inkasso-værktøjet e-inkasso. Virksomhederne sparer i dag både tid og penge ved at bruge e-inkasso.

 e-inkasso står for egen-inkasso

Det har i mange år været muligt at lave “egen-inkasso” med de samme processer og muligheder som inkassoselskaber og advokater kan benytte.

Flere års gode resultater med egen-inkasso og fogedretsager, gav anledning til at hjælpe andre virksomheder med inkasso på konsulentbasis. Sideløbende udviklede vi online værktøjet e-inkasso

 Kom i gang gratis

Gør som 1275 andre virksomheder og skriv dig op til gratis versionen allerede i dag. Det tager 5 minutter at oprette dig i vores system, og du kan oprette din første sag lige med det samme.