Nyt samarbejde opstår mellem FSR – danske revisorer og e-inkasso

Medlemsfordel til FSR – danske revisorers medlemsvirksomheder

Det har været e-inkasso Danmark ApS og FSR – danske revisorers ønske at indgå et samarbejde og tilbyde e-inkassos inkassoværktøj som en medlemsfordel. Der er derfor indgået et samarbejde med gratis moduler og gode rabatter til deres medlemmer.

FSR – danske revisorer har, som en ny strategi overfor medlemmerne et ønske om at støtte op om de medlemmer, som har fokus på SMV-segmentet (små og mellemstore virksomheder med mindre end 250 fuldtidsansatte) med et medlemstilbud hos e-inkasso.

Højner den rådgivende rolle

Dette tiltag skal være med til at understøtte revisorerne som relevante og være med til at opgradere deres rådgivende rolle overfor deres kunder. Enten ved at yde erhvervsservicen til kunderne eller rådgive kunderne til selv at bruge inkassoværktøjet. Ligeledes er der en fordel ved at bruge værktøjet til deres egen debitoropfølgning.

Parterne udtaler om samarbejdet

Charlotte Jepsen, administrerende direktør i FSR – danske revisorer udtaler om samarbejdet:
”Jeg glæder mig til samarbejdet med e-inkasso Danmark ApS. Vi tilbyder vores medlemmer i FSR – danske revisorer en medlemsfordel, de kan bruge direkte i deres hverdag eksempelvis i forbindelse med deres rådgivning ude hos kunderne om digitale værktøjer eller i deres egen debitoropfølgning”

Ligeledes udtaler Kaare S. Dahle, administrerende direktør i e-inkasso Danmark ApS:
”Vi ser frem til samarbejdet med FSR – danske revisorer og glæder os til at tilbyde FSR – danske revisorers medlemmer et godt tilbud på vores gør-det-selv inkassoværktøj.”

_

17. januar, 2019

Se alle nyheder >

2019-02-18T09:20:29+00:00