Nye portaler i e-inkasso hjælper dig videre

Vi har udviklet to nye portaler i e-inkasso, som kan hjælpe dig videre, hvis du har brug for yderligere hjælp. Det drejer sig om advokatportalen og konsulentportalen. Begge portaler er til for at hjælpe dig videre i inkassoforløbet, om enten du har brug for advokat- eller revisorhjælp.

Advokatportalen i e-inkasso hjælper dig med at håndtere indsigelser

Har du brug for hjælp til din inkassosag, kan du via vores advokatportal komme i dialog med en advokat, som kan overtage og hjælpe dig videre med bl.a. at køre sager over 100.000 kr. og håndtere indsigelser, der kræver retslig hjælp.

Du kan også bruge din egen advokat, som blot bliver oprettet i e-inkasso og dermed kan se hele historikken i forløbet. Så kan advokaten overtage sagen direkte i e-inkasso og det sparer dig for en masse tid.

Konsulentportalen giver dig et netværk af konsulenter, der kan hjælpe dig

Konsulentportalen hjælper dig videre, hvis du har brug for kyndig hjælp af en bogholder eller revisor. Selvom det er muligt at lave egen inkasso, kan du nogle gange får brug for yderligere hjælp. Og det har vi sørget for.

Revisionsvirksomheder og freelance bogholdere, kan helt gratis oprette sig som konsulenter i e-inkassos og dermed også være til hjælp, hvis du får brug for det. På den måde får du pludselig et kæmpe netværk af professionelle til rådighed, som sikrer dig de bedste vilkår.

2019-05-21T13:31:57+00:00