Udkørende inkasso2019-04-26T14:00:57+00:00

Udkørende inkasso

Udkørende inkasso er en ydelse man køber af vores samarbejdspartner, et autoriseret inkassoselskab.

Det foregår ved at der bliver sendt et varsel om inkassobesøg til skyldner, og herefter kører inkassomedarbejderen ud og kontakter skyldner på dennes bopæl. Træffes skyldner ikke, forsøges der et par gange til.

Ved kontakt til skyldner, forsøges der først og fremmest at få betaling i døren af skyldner – lykkes det, så bliver hele beløbet overført til dig som kreditor.

Lykkes det ikke, forsøger inkassomedarbejderen at få skyldner til at underskrive en skyldnererklæring (så du som kreditor får et fundament på gælden, og dermed slipper for at skulle lave et betalingspåkrav på sagen). Der forsøges også at få skyldner til at indgå en betalingsaftale på et frivilligt forlig. Får inkassomedarbejderen underskrifter på hhv. skyldnererklæring og/eller frivilligt forlig, fremsendes disse til kreditor for et mindre beløb.

Udkørende inkasso er en effektiv måde at få sine skyldnere i tale på, når de ellers ikke har reageret. Priserne er yderst lave, så det kan betale sig selv i meget små sager.

Du har herudover, til en hver tid, mulighed for at oprette en ny skyldnererklæring og frivilligt forlig til sagen i e-inkasso.

 Kom i gang gratis

Gør som 1275 andre virksomheder og skriv dig op til gratis versionen allerede i dag. Det tager 5 minutter at oprette dig i vores system, og du kan oprette din første sag lige med det samme.