Skyldnererklæring og frivilligt forlig2019-04-30T09:30:41+00:00

Skyldnererklæring og frivilligt forlig

Det er altid en fordel at indgå aftaler med skyldner og slippe for at skulle sende sagen videre i retssystemet. Men når du indgår aftaler om betalingsdato eller en afdragsordning, så er det altid en rigtig god idé at have aftalen på skrift og med underskrift fra skyldner. Hvis du via e-inkasso sikrer dig, at den aftale, som du laver med skyldner overholder de formalia, som retten kræver, så kan du spare rigtig meget tid og besvær i forhold til fogedretten, hvis det viser sig at skyldner ikke overholder aftalen.

Når du opretter og sender inkasso via e-inkasso, så vil e-inkasso samtidigt generere en skyldnererklæring og et frivilligt forlig, som du kan sende med ud til skyldneren.

Du har herudover, til en hver tid, mulighed for at oprette en ny skyldnererklæring og frivilligt forlig til sagen i e-inkasso.

 Kom i gang gratis

Gør som 1275 andre virksomheder og skriv dig op til gratis versionen allerede i dag. Det tager 5 minutter at oprette dig i vores system, og du kan oprette din første sag lige med det samme.