Send-funktioner2019-01-18T13:48:01+00:00

Send-funktioner

Mail
Som noget nyt, kan du sende de fleste af dokumenterne i et inkassoforløb via mail og dermed spare tid, papir, printudgift, kuverter og porto.
Systemet har en log-funktion, så du kan se, hvornår skyldner har åbnet det fremsendte dokument. Ved fremsendelse af betalingspåkrav og fogedrekvisition, er denne forsendelsestype et krav i de fleste retskredse, som ikke accepterer modtagelse af almindelig post længere.

SMS
Som noget nyt og helt unikt, har e-inkasso udviklet en mulighed for, at du kan fremsende dokumenter til skyldner via SMS. Dette kan gøres med de fleste dokumenter. SMS systemet har en log-funktion, hvor du kan se, hvornår skyldner har åbnet det fremsendte dokument.

Send selv
Den mest normale fremgangsmåde hos de fleste virksomheder, hos advokaterne og inkassofirmaerne er, at de selv printer de oprettede dokumenter, kuverterer dem og sender dem med posten. Dette er naturligvis også en mulighed i e-inkasso.

Brevservice
Slip for at printe, kuvertere og frankere. Lad e-inkasso printe dine dokumenter for dig, kuvertere dem og fremsende dem til modtageren med post. Det sparer dig for arbejdstid, kontormaterialer (papir, konvolutter og printer), samt porto til Post Danmark.

Se her, hvor let du kan sende breve via e-inkasso

 Kom i gang gratis

Gør som 1275 andre virksomheder og skriv dig op til gratis versionen allerede i dag. Det tager 5 minutter at oprette dig i vores system, og du kan oprette din første sag lige med det samme.