Rykkere2018-12-18T14:27:59+00:00

Rykkere

Du kan benytte e-inkasso til at oprette og udsende rykkerskrivelser enten via SMS, mail eller almindelig post til dine skyldnere.

Måske har du oplevet, at rykkermodulet i dit regnskabsprogram er kompliceret at benytte og måske endnu sværere at tilpasse præcis, til de ønsker og behov, som din virksomhed har. Måske er der slet ikke en mulighed for at oprette rykkere. Opret en bruger hos e-inkasso og opret alle de sager du vil, alle de rykkere du har behov for og få automatisk en advisering via mail, når det er tid til at tage det næste skridt i sagen, hvis du da ikke allerede har modtaget betaling, som mange af vores brugere oplever.

Det kræver næsten ingen arbejde at oprette og udsende en rykker i e-inkasso. Du skal blot tage stilling til størrelsen på rykkergebyret og betalingsfrist. Renter og gebyrer udregner e-inkasso for dig og lægger til hovedstolen og både gebyrer, renter og betalingsfrister holdes indenfor rammerne af lovgivningen på området og god inkassoskik.

 Kom i gang gratis

Gør som 1275 andre virksomheder og skriv dig op til gratis versionen allerede i dag. Det tager 5 minutter at oprette dig i vores system, og du kan oprette din første sag lige med det samme.