Nogle inkassoselskaber tilbyder billig/gratis inkasso – hvorfor vælge e-inkasso.dk?2018-12-11T14:20:53+00:00

Nogle inkassoselskaber tilbyder billig/gratis inkasso – hvorfor vælge e-inkasso.dk?

Fordi du selv kan gøre alt det både advokaten og inkassoselskabet gør – bare langt hurtigere, og hvor du samtidigt selv har fornøjelsen af at beholde HELE det indbetalte beløb INKL. de mange gebyrer og renter. Intet er gratis, og billigt er ikke altid bedst.
Naturligvis findes der seriøse inkassoselskaber, men desværre også en meget stor underskov af useriøse inkassoselskaber som udnytter, at nogle af deres kunder ikke er inde i regler og lovgivning på området.

Den usikkerhed udnytter den useriøse del af inkassoselskaberne til at lave aftaler med deres kunder, som er ugennemsigtige og som, populært sagt, virker for gode til at være sande. Hvilket i reglen også er tilfældet.

Du betaler typisk et abonnement for at kunne overdrage sager til inkassoselskaberne, hvilket får det til at se billigt ud. Men i de tilfælde hvor skyldner betaler, beholder inkassoselskaberne de indbetalte gebyrer, renter og ofte også en ret anseelig del af hovedstolen. Indbetalinger fra skyldner går som hovedregel først til at dække gebyrer og renter og dermed er det penge, som går til inkassoselskabet og ikke til at dække gælden.

Betaler du ikke et inkasso-abonnement beholder inkassoselskaberne typisk en endnu større del af hovedstolen. I begge tilfælde vokser den del af hovedstolen, som inkassoselskaberne beholder typisk i takt med at sagen bliver ældre, hvilket ikke tilskynder inkassoselskaberne til at arbejde hurtigt.

Endvidere er handlinger efter rykkere og eventuelt inkassovarsel typisk lig med yderligere honorar til inkassoselskaberne. Det kan eksempelvis være akkordordninger, afdragsordninger og retslige skridt som fogedretten.

Alle disse handlinger kan du selv foretage og styre med e-inkasso i den tone, med de frister, renter og gebyrer som du ønsker i dit eget navn. Alt sammen guidet og hjulpet i step-by-step support og forklarende videoer, så selv det at du selv giver møde i fogedretten personligt eller via telefonen bliver ”overskueligt”.

 Kom i gang gratis

Gør som 1275 andre virksomheder og skriv dig op til gratis versionen allerede i dag. Det tager 5 minutter at oprette dig i vores system, og du kan oprette din første sag lige med det samme.