Hvad er målet med e-inkasso?2019-01-05T15:24:51+00:00

Hvad er målet med e-inkasso?

Målet med e-inkasso er at få spredt budskabet til virksomheder i Danmark om, at det muligt og lovligt at lave sin inkasso selv og dermed ændre det traditionelle billede af inkasso hos erhvervslivet.

Vores anbefaling er klart at selv små tilgodehavende skal og bør forfølges i en seriøs, konsekvent og professionel proces, så kreditor bevarer sin troværdighed og autoritet. Småskyldnere er vant til at virksomhederne ofte afstår fra at forfølge deres tilgodehavender, fordi det ofte er forbundet med store omkostninger og en langsommelig proces at få pengene hjem.

Vænner du dine kunder til, at du forfølger selv små tilgodehavender, vil det med sikkerhed betyde bedre likviditet for i din virksomhed og en holdningsændring blandt de småskyldnere, som pludseligt oplever at de ikke kan “smutte” fra regningen, som de er vant til, uden at det har konsekvenser.

 Kom i gang gratis

Gør som 1275 andre virksomheder og skriv dig op til gratis versionen allerede i dag. Det tager 5 minutter at oprette dig i vores system, og du kan oprette din første sag lige med det samme.