Egen inkasso2020-01-07T08:05:40+00:00

Egen inkasso = e-inkasso

BEHOLD ALLE GEBYRER OG RENTER SELV!

e-inkasso = egen inkasso 

BEHOLD ALLE GEBYRER OG RENTER SELV!

Se hvordan e-inkasso fungerer

Du kan selv lave inkasso

Det har i mange år været muligt at lave egen-inkasso. e-inkasso er Danmarks eneste online værktøj til at lave egen-inkasso med de samme processer og muligheder som inkassoselskaber og advokater kan benytte iflg. inkassoloven.

Med e-inkasso kan du selv foretage og styre dit inddrivelsesforløb i den tone, med de frister, renter og gebyrer, som du ønsker i dit eget navn. Alt sammen guidet og hjulpet i step-by-step support og forklarende videoer.

Når du benytter e-inkasso behøver du ikke kende inkassoloven. e-inkasso guider dig gennem lovmæssige krav og god inkassoskik.

Der er meget få trin, som du skal igennem og udfylde for at oprette en sag i e-inkasso. Efterfølgende er det kun få tastetryk og museklik som du skal foretage, for at lave næste handling på sagen. Efterfølgende påminder systemet dig om opfølgninger og hvornår næste skridt i sagen skal tages, så der ikke går værdifuld tid tabt og andre kreditorer kommer før dig. Og du kan oprette dig gratis allerede i dag og prøve. Hvis du vil vide mere om, hvordan det fungerer så læs mere under funktioner.

Behold renter og gebyrer

Ved e-inkasso beholder du selv alle renter og gebyrer samt hele hovedstolen.Traditionelle inkassopartnere beholder typisk gebyrer, renter og måske endda også en del af hovedstolen som deres fortjeneste. Kører sagen fast, og skal i fogedretten, koster det ofte ekstra. Jo længere sagen ligger hos inkassopartneren jo højere fortjeneste vil de opnå og det vil give dig et mindre udbytte.

Du kan med e-inkasso online-værktøjet, selv beholde hele hovedstolen, og alle renter og gebyrer. Du kan også sende sagen til fogedretten, og foretage fogedretsmødet – det er lettere end du tror.

Du kan, med andre ord, tjene penge på dine dårlige betalere!

Cirkler - Fordele

Eksempler på hvad du kan tjene

Tømrermester Hansen

Tømrermester Hansen har repareret indgangspartiet hos den lokale købmand for 4 måneder siden, og har endnu ikke modtaget betaling for fakturaen. Se nedenfor hvor meget han kan tjene ved selv at inddrive gælden med e-inkasso:

Priseksempel på inkasso - Fakturabeløb

Mellem venner

Peter kørte sin bil i stykker og havde ikke penge til reparationerne. Preben lånte ham 5.000 kr. så Peter kunne få sin bil repareret. Nu 4 måneder senere har Preben stadig ikke modtaget sine penge. Se nedenfor hvor meget Preben kan tjene ved selv at inddrive gælden med e-inkasso:

Priseksempel på inkasso med lånebeløb

 Kom i gang gratis

Gør som 1275 andre virksomheder og skriv dig op til gratis versionen allerede i dag. Det tager 5 minutter at oprette dig i vores system, og du kan oprette din første sag lige med det samme.